Команда 7-Г шукає «козацькі скарби»

Черкаська обласна бібліотека для дітей проводить медіачелендж «Скарби козацького міста», що об’єднує цікаву історію про пригоди трьох друзів і захопливий квест містом. Учасниками «пошуків скарбів» стала команда 7-Г класу під назвою ClioBand. Капітан Максим Зімоздрін, Андрій Кващук та Даниїл Буренін вже зареєстрували та почали виконувати перші завдання.
Протягом 6 тижнів в інтернет-виданнях «Про все», «Нова Доба», «Прочерк», in.ck.ua, а також на сторінках бібліотеки в соцмережах будуть з’являтися оповідання. Цей художній текст – своєрідна інструкція, яка допоможе ознайомитися з минувшиною Черкас, зазирнути в її маловідомі, але варті уваги закутки. Кожна історія міститиме завдання для учасників медіачеленджу, виконуючи які, вони наближатимуться до скарбу та зароблятимуть бали.
Ідею запропонував давній друг та меценат бібліотеки Богдан Мацапей і став спонсором проекту. «Хочеться зацікавити дітей історією міста і створити для них відчуття казки, таємниці. Це дуже вражає і запам’ятовується. І тоді вже виникає зовсім інше ставлення до свого міста, своєї Батьківщини, – відзначає Богдан Мацапей.