Здорове харчування: учні початкової школи презентували власні дослідження
Корисні смаколики, меню для родини на 7 днів, тарілка здорового харчування, вареники-хваленики, смачна подорож у світ традиційної української страви, секрети здорового харчування, ЗнаЇмо, книга козацьких рецептів, абетка українських страв, хібукі-фуд, вертикальна ферма, послідовність сервірування, здоров’я на тарілці, давні національні страви, овочі – запорука здоров’я, борщ – секрет здорового харчування, буряк усьому голова, гарбузова книга – ці та інші теми досліджували учні від першого до четвертого класу, аби дізнатися якнайбільше про принципи та особливості здорового харчування.
Після кількох місяців роботи гімназисти та їхні вчителі презентували напрацювання щодо своїх тем. Вони розповідали про важливість здорового харчування, презентували власні напрями, представляли проведені дослідження, тематичні ігри, масштабні інтерактивні плакати, колажі, завдання, розповідали про кроки вивчення теми та розроблення проєкту, демонстрували відео та багато іншого.
Ознайомитися із такою масштабною та важливою роботою до учнів завітали директорка Ірина Топчій, заступники директора, а також гості – ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, представниця департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Оксана Зубенко.
Share the post "Здорове харчування: учні початкової школи презентували власні дослідження"